פרטי המטוס
דגם: F-15D-32-MC איגל
יצרן: מקדונל דגלס,סנט לואיס, מיסורי, ארה"ב
מספר יצרן: 822/ID007
מס' חא"א: 83-0063
תיאור הארוע
ביום ה-1 לאפריל 1987 תרגל מבנה מטוסי בז של טייסת 106 קרבות אויר. טייסו של מטוס 223 פתח מעצור אויר ואז נכנס לסחרור שטוח ואיבד גובה במהירות. הצוות ביצע נטישה, והנווט ע' נטש בהצלחה. הטייס, רס"ן יפתח מור, סגן מפקד הטייסת, לא הצליח לנטוש אוטומטית, כנראה בגלל כסא לא מתאים (במטוסי הבז הוחלפו כסאות ה- ACES II בכסאות מרטין בייקר כמו אלו של מטוסי הקורנס בשל אחידות המערך), ולנטישה ידנית לא היה לו מספיק גובה. רס"ן מור נהרג בהתרסקות.
אתם כותבים שטויות שפוגעות במשפחת הטייס שנספה. הוא לא פתח מעצור אוויר, ותקלת הנטישה לא קשורה לסוג הכיסא. מילא להיות בורים, אבל לפגוע בזכר המת ורגשות יקיריו?
אני לא נוהג בדרך כלל להגיב לפוסטים בעילום שם אבל היות ומדובר בטייס שנספה אגיב:
1.אם אתה טוען שאנחנו כותבים שטויות ומצד שני אתה יודע את העובדות, צור קשר בפרטי וספר לי.
2.הכתבה על תאונת הבז נכתבה לפני שנים רבות, וזה מה שהיה אז ידוע לכותב.
3. מצוי בידי CD שהופק ע"י מבק"א/ענף בטיחות טיסה בשנת 1999 ובו ממצאי תחקיר התאונה (ותאונות אחרות). בעקבות הפוסט שלך פתחתי את הקובץ הדן בתאונה ולמעט פתיחת מעצור האויר התיאור בכתבה דומה לממצאי הוח"ק, כולל התקלה בכיסאות.
4.אינני מעוניין להעלות לאתר את ממצאי ועדת החקירה. אם אתה מכיר את המקרה תבין מדוע.
ושוב-אשמח להתכתב איתך בפרטי או לשוחח בטלפון.