הפלת פיירצ’יילד ב-33

פרטי המטוס:

דגם:24

יצרן:פיירצ’יילד, ארה”ב

דגם צבא ארה”ב:UC-61

דגם ח”א המלכותי הבריטי: ארגוס

תיאור האירוע:

מטוס הפיירצ’יילד ב-33 של טייסת א’ של חיל האויר, המריא מעקרון בתאריך 14 באוגוסט 48 כדי לצלם את עמדות הצבא המצרי במסגרת ההכנות למבצע “עשר המכות” לפריצת הדרך לנגב.

את המטוס הטיס פלטיאל מקלף ועימו היה הצלם מונטי גולדברג. לפי התכנון אמור היה ללוות אותו מטוס ספיטפייר של טייסת הקרב הראשונה שאותו יטיס בוריס סניור. מקלף הגיע לנקודת החבירה, חג במקום והמתין לבואו של מטוס הקרב, אולם בעת שהונע מנועו של זה, התגלו בעיות והמראתו התעכבה. מקלף החליט להמשיך ללא ליווי כדי לא לבזבז דלק וכשהגיע לאיזור חאן יונס גילו ריכוז ענק של הצבא המצרי.

אש נ”מ כבדה נפתחה לעבר המטוס הקטן ובמקביל הגיעו שני ספיטפיירים מצריים שביצעו עליו “מספריים” ויירו עליו מתותחיהם. מקלף שבר חדות ולא נפגע תוך שהוא מדווח ברדיו על פריסת הכוחות וכשכילו המטוסים המצריים את תחמושתם עזבו את המקום.

לפתע שמע מקלף ציפצוף אזהרה, הביט אל לוח המכשירים ומצא שלחץ השמן במנוע ה”ריינג’ר” של המטוס מתחיל לרדת. המטוס נפגע מהאש המצרית. מקלף חיפש מקום לנחיתת אונס וכשפגע פקרקע סגר את מפסקי החשמל, יצא מהמטוס יחד עם גולדברג, ושניהם שרפו את המטוס ואת סרט המצלמה. אש נפתחה עליהם מהגבעות הסמוכות והם נפלו למארב של אנשי כנופיות, נכנעו, הוכו, והובלו לדהריה. הם התחזו למשקיפי או”ם וכשהוצאו מהכפר כדי להעבירם לקיבוץ נגבה, השתלטו עליהם חיילים מצריים. הם הובלו למשטרת עירק סוידן, לאחר מכן לעזה ולאחר מכן למחנה שבויים. הם הוחזרו ארצה במסגרת חילופי השבויים שבאו בעקבות החתימה על הסכם שביתת הנשק ב-24 בפברואר 49.

שתפו את המאמר

מנוי
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
צפה בכל התגובות
0
Would love your thoughts, please comment.x